Wie leest er nou voor de lol Algemene Voorwaarden?

Alleen… ook als je ze niet leest, zijn ze van toepassing wanneer wij samenwerken. Het is dus goed als jij ze leest. Neem contact met mij op als je vragen hebt.

Voor het laatst gewijzigd: 9 september 2022

Het succes van je schrijfcoaching of schrijftraining

Ik begeleid jou zo goed mogelijk om je leerdoelen te halen. Maar ook jouw inzet is belangrijk. Vind je dat je niet genoeg leert, zeg dat dan direct tegen me. Dan zoeken we uit waar dat door komt en vinden we een oplossing.

  • Ben je niet tevreden met een zelfstandige cursus? Geef dit dan binnen 14 dagen na aankoop aan, dan krijg je je geld terug.
  • Ik geef geen geld terug op schrijfcoaching of schrijftrainingen. Maar word jij ziek of arbeidsongeschikt of kun jij de coaching of training om een andere reden niet afmaken? Dan zoeken we een passende oplossing.

Betalen

  • Voor de Schrijftraining Klantgericht Schrijven betaal je € 100,- aan. Voor het resterende bedrag ontvang je een factuur uiterlijk 2 weken voordat de training van start gaat.
  • Bij 1-op-1 begeleiding maatwerktrajecten spreken we samen een betaaltermijn af.
  • Bij zelfstandige cursussen betaal je vooraf het hele bedrag.
  • Voor losse consults en 1-op-1 sessies betaal je ook vooraf.

Neem contact met mij op als je om welke reden dan ook niet in staat bent mij binnen de betalingstermijn te betalen. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Kun je niet meedoen aan een training, consult of sessie die je al hebt betaald, dan spreken we een ander moment af waarop je wel kunt meedoen.

Toegang tot online leeromgeving

  • Je moet betaald hebben om toegang te krijgen tot de online leeromgeving.
  • Je houdt een jaar lang toegang tot je training of cursus.
  • Toegang tot de online leeromgeving is alleen voor jou persoonlijk. Je mag je inloggegevens en de lesmaterialen dus niet met anderen delen. Doe je dit toch, dan vervalt je toegang tot de online training.
  • Ook eventuele live-sessies zijn alleen voor jou toegankelijk.

Prijzen

Prijzen zijn altijd in euro’s en exclusief btw.

Overmacht

Als ik niet kan werken door overmacht, breng ik je zo snel mogelijk op de hoogte. Daarna heb je twee weken het recht te annuleren. Mogelijk heb je dan al een deel van de coaching of training gevolgd. Je betaald dan alleen voor dat deel. Jij kunt verder geen aanspraak maken op vergoeding van kosten of schade. Er is bijvoorbeeld sprake van overmacht als ik ziek ben of arbeidsongeschikt, maar ook als de overeenkomst om een andere reden niet kan worden uitgevoerd maar waaraan jij noch ik schuld hebben.

Jij bent verantwoordelijk voor wat je schrijft

Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de correcte inhoud van de teksten die jij in de schrijfcoaching of –training schrijft en met de buitenwereld deelt. Vloeit hier schade uit voort, voor jou of anderen, dan kun je mij daarvoor niet aansprakelijk stellen.

Open en eerlijk samenwerken

Ik ga netjes en vertrouwelijk om met jouw gegevens en wat je mij binnen onze zakelijke relatie vertelt. Dat doe jij andersom ook. De groepstrainingen zijn een veilige groep, waarin ook alle cursisten vertrouwelijk omgaan met wat in de groep wordt gedeeld.

Ben je ergens niet tevreden over, zeg het me dan. Dan kunnen we samen een oplossing vinden.