Wie leest er nou voor de lol Algemene Voorwaarden?

Alleen… ook als je ze niet leest, zijn ze van toepassing wanneer wij samenwerken. Het is dus goed als jij ze leest. Neem contact met mij op als je vragen hebt.

Algemene Voorwaarden van Schrijven met Aandacht
Voor het laatst gewijzigd: 30 november 2023

Aanvullend op de Algemene Voorwaarden en expliciet voor schrijfcoaching en schrijftraining geldt:

Ik begeleid jou zo goed mogelijk om je leerdoelen te halen. Maar ook jouw inzet is belangrijk. Vind je dat je niet genoeg leert, zeg dat dan direct tegen me. Dan zoeken we uit waar dat door komt en vinden we een oplossing.

  • Ben je niet tevreden met een zelfstandige cursus? Geef dit dan binnen 14 dagen na aankoop aan, dan krijg je je geld terug.
  • Ik geef geen geld terug op schrijfcoaching of schrijftrainingen. Maar word jij ziek of arbeidsongeschikt of kun jij de coaching of training om een andere reden niet afmaken? Dan zoeken we een passende oplossing.
  • Kun je niet meedoen aan een training, consult of sessie die je al hebt betaald, dan spreken we een ander moment af waarop je wel kunt meedoen.
  • Je moet betaald hebben om toegang te krijgen tot de online leeromgeving.
  • Je houdt een jaar lang toegang tot je training of cursus.
  • Toegang tot de online leeromgeving is alleen voor jou persoonlijk. Je mag je inloggegevens en de lesmaterialen dus niet met anderen delen.

Jij bent verantwoordelijk voor wat je schrijft

Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de correcte inhoud van de teksten die jij in de schrijfcoaching of –training schrijft en met de buitenwereld deelt. Vloeit hier schade uit voort, voor jou of anderen, dan kun je mij daarvoor niet aansprakelijk stellen.

Open en eerlijk samenwerken

Ik ga netjes en vertrouwelijk om met jouw gegevens en wat je mij binnen onze zakelijke relatie vertelt. Dat doe jij andersom ook. Ook in groepstrainingen ga je vertrouwelijk om met wat in de groep wordt gedeeld.

Ben je ergens niet tevreden over, zeg het me dan. Dan kunnen we samen een oplossing vinden.