Wil jij goed, lekker en klantgericht schrijven?

In dit e-book ontdek je welke 3 skills je daarvoor nodig hebt. Het mooie is: deze skills heb jij al. Vraag direct je gratis e-book aan.

Waar kan ik het naartoe sturen?

  • (houd ik privé en deel ik nooit)

Je ontvangt ook ± eens per maand een kakelvers blog. Waarom niet vaker? Mijn gebrek aan superkrachten. Maar wat ik schrijf is dan wel de moeite waard, zegt in elk geval één van mijn fans: “Intelligent vermaak gegarandeerd.” Ik noem het Slow Copy.

Restores my hope in humanity

Jouw blogs lees ik met plezier.

It restores my hope in humanity. Niet overdreven, echt niet!

Ze zijn de ENIGE die ik direct vanuit de mailbox lees, want intelligent vermaak is gegarandeerd.

Verrekte goed geschreven

Sabine schrijft vanuit haar hart. Open, eerlijke verhalen zonder opsmuk. Haar nieuwsbrief is als een intiem dagboek, maar dán verrekte goed geschreven.

Creativo met lef

Ooit riep ik in een overmoedige bui op Linkedin: ‘Mag ik je blog op video redigeren? Ik ben trouwens direct bereid om ook mezelf aan alle kritiek bloot te stellen. Dus als iemand een blog van mij wil aanpakken, kom maar op.’

Het was Sabine die riep: ‘Doe ik wel even.’

Dat is tekenend. Sabine heeft lef. Ook schrijvend durft ze de moeilijkste onderwerpen aan te pakken: ‘Ik ben geen kaskraker. Ik ben een B-film.’

Ze is een creativo met een heerlijke pen. En bovendien een innemend mens. En dat is een handige eigenschap, voor een schrijfdocent 😉