Mockup van een boek. Tekst op de cover: 5 tips voor je belangrijkste teksten. e-mail | brief | webtekst | landingspagina | post & blog. In een ster de tekst: en 17 ideeën om inspiratie op te doen. Onderaan een kroontjespen die met de punt wijst naar de tekst: schrijvenmetaandacht.nlAlsjeblieft, je e-book

Klik op de knop om het e-book ‘5 tips voor je belangrijkste teksten’ te downloaden.

Check mijn diensten

Leer klantgericht en aantrekkelijk schrijven of laat me je helpen met Strategie & Teksten.

Leer klantgericht en aantrekkelijk schrijven of laat me je helpen met Strategie & Teksten.

Tekst & advies | voor middelgrote organisaties met een maatschappelijke component. Klanten zijn bijvoorbeeld Blijf Groep, Discovery Museum, Mindwize, een middelbare school, de Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Schrijfcoaching | voor wie doel, doelgroep en profilering scherp willen krijgen. Ik boor je lef en je creativiteit aan. En daarna schrijf je zelf.

Kennismaken?

➜ Mail me voor een afspraak.