Mockup van een boek. Tekst op de cover: 5 tips voor je belangrijkste teksten. e-mail | brief | webtekst | landingspagina | post & blog. In een ster de tekst: en 17 ideeën om inspiratie op te doen. Onderaan een kroontjespen die met de punt wijst naar de tekst: schrijvenmetaandacht.nlAlsjeblieft, je e-book

Klik op de knop om het e-book ‘5 tips voor je belangrijkste teksten’ te downloaden.

Check mijn diensten

Leer klantgericht en aantrekkelijk schrijven of laat me je helpen met Strategie & Teksten.

Schrijftraining: in 6 weken leer je ambachtelijk goed schrijven — heb je de rest van je leven profijt van. Volg ‘m met schrijfcoaching & feedback op je huiswerk of helemaal zelfstandig.

Schrijfworkshop op maat: 1 dagdeel, incompany, maximaal 10 deelnemers, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Strategie klantgerichte communicatie & tekstschrijven: Ik help je met mijn radar voor klantgerichtheid, creativiteit en mijn pen op scherp. Maak fans van mensen die je volgen. En ambassadeurs van je klanten.

Kennismaken?

➜ Mail me voor een afspraak.