Doordachte woorden die het precies zeggen

Schrijven is een fantastisch middel om je verhaal helder te krijgen. Om uit te leggen wat ingewikkeld is. Tot de kern te komen, bewust te maken, te overtuigen.

We kunnen niet zonder tekst. Zelfs niet in een tijdperk waar video, vlogs en bingewatchen de dienst lijken uit te maken. Een goed verhaal begint met de juiste woorden. En de juiste woorden vind je alleen als je ze zoekt. Dus neem geen genoegen met een standaard tekst of je eerste versie. Maar schrijf met aandacht voor je boodschap, je klant en het schrijven zelf.

Als je al je aandacht in het puntje van je pen brengt, vind je de woorden die het precies zeggen.

Over oprichter Sabine Schippers

20+ ervaring als tekstschrijver

In het vorige millennium (1997) studeerde ik af als tekstschrijver en werkte onder meer als copywriter, redacteur, communicatiemedewerker en tekstschrijver bij verschillende organisaties en bureaus. Sinds 2011 ben ik overtuigd freelancer (Sabine Schippers Schrijfpraktijk) en heb geen moment zonder werk gezeten dankzij toffe klanten als LOI, Discovery Museum, Lumion, Calandlyceum, Bibliotheek Zuid-Kennemerland, ZiNKraamzorg, Stichting Eigenwijks, Evean en een flinke kluit vaste opdrachten voor Mindwize.

Al schrijvende raakte ik gefascineerd door het schrijfproces zelf en klantgerichtheid in teksten. Om mijn kennis en ervaring te delen richtte ik in 2021 Schrijven met Aandacht op. Hier kan ik mijn ei kwijt via schrijfcoaching en e-trainingen die ik met aandacht ontwikkel. Zodat ook jij met aantrekkelijke, klantgerichte teksten je doelen bereikt.