Wat is Sabine voor een type?

Geeft je moed

Sabine heeft een ontzettend fijne stem om naar te luisteren en weet daarmee in de video’s de aandacht vast te houden.

Voor mij was de e-schrijftraining een fijne opfrisbeurt, vooral om de lezersvragen in mijn achterhoofd te houden bij het schrijven. Maar zij geeft je echt de moed en spirit om teksten te schrijven en gewoon te beginnen, ook als je het nog nooit hebt gedaan.

Waardevol dus voor zzp’ers, maar ook zeker voor iemand op een marketingafdeling die teksten schrijft.

Creativo met lef

Ooit riep ik in een overmoedige bui op Linkedin: ‘Mag ik je blog op video redigeren? Ik ben trouwens direct bereid om ook mezelf aan alle kritiek bloot te stellen. Dus als iemand een blog van mij wil aanpakken, kom maar op.’

Het was Sabine die riep: ‘Doe ik wel even.’

Dat is tekenend. Sabine heeft lef. Ook schrijvend durft ze de moeilijkste onderwerpen aan te pakken: ‘Ik ben geen kaskraker. Ik ben een B-film.’

Ze is een creativo met een heerlijke pen. En bovendien een innemend mens. En dat is een handige eigenschap, voor een schrijfdocent 😉

Boort je creativiteit aan

Vooral in het begin dacht ik: oh ik kan dat niet, mijn eigen webteksten schrijven.

Ik maak het soms veel te groot. Maar de combinatie van de e-learning en extra schrijfcoaching van Sabine gaf mij het vertrouwen en de moed om mijn teksten te laten ontstaan. Het heeft me ook geïnspireerd in hoe ik mijn diensten wil aanbieden, zo tof.

Sabine boort je eigen creativiteit aan, is een echte coach voor me geweest.

Ze stuurt bij waar nodig, maar je behoudt zelf volledig de regie en dat geeft een heel positief gevoel. Ook hoe zij dat in e e-learning doet, haar toon en hoe zij je aanspreekt: dat moedigt aan.

Kritisch

Zo fijn om met een expert te werken.

Ik wilde graag mijn schrijfstijl verbeteren, zodat ik echt mijn doelgroep zou aanspreken. Zonder ellenlange teksten en wolligheid, maar juist energiek, concreet en effectief zoals ik ben als merk en samenwerk met mijn klanten. Sabine heeft mij met haar expertise in schrijven en coaching laten zien hoe ik die waarde kan toevoegen aan mijn schrijfstijl en mijn teksten.

Door haar coachende, kritische blik heb ik daarin echt een groeislag gemaakt.

Wat levert het Writer’s Block Consult je op?

Kloppend verhaal

Erg leuk om mijn werkverhaal te schrijven na een sessie met Sabine. Zij stelt goede vragen. Ik heb er veel aan. Ik heb nu een kloppende beschrijving van mijn expertise & aanpak. Dit helpt mij ook om beslissingen te nemen op werkgebied.

Wat heb je aan Schrijfcoaching 1-op-1?

In mijn eigen woorden

Ik ben niet goed in schrijven, dacht ik. En ik zat er tegenaan te hikken om met het blogartikel aan de slag te gaan.

Maar toen ik er met de stappen en het huiswerk dat Sabine me gaf goed voor ging zitten, vond ik het hartstikke leuk om te doen! Tussenkopjes gebruiken, nieuwsgierig maken, niet in de herhaling vallen, in mijn eigen woorden samenvatten, dingen weglaten. Zo kwam er een leesbare en klantgerichte tekst uit.

Kern vinden

Ik kreeg goed onderbouwde feedback op mijn teksten en kijk nu nog meer door de ogen van de klant. Sabine is duidelijk ervaren en deskundig in haar vak. Eerst worstelde ik om structuur en kern te vinden in mijn teksten. Door de schrijfcoaching heb ik mijn plezier in het schrijven terug. Ik zit weer lekker in het zadel.

Is het je investering waard?

Value for money

Als je op zoek bent naar diepgang en echte input, dan raad ik je de e-training van Sabine zeker aan. Sabine heeft zoveel plezier in taal en schrijven. Ze overschreeuwt zichzelf nergens, maar neemt je echt mee in een gedegen opbouw. Deze training is er niet op uit om je een volgende training te laten kopen, maar brengt wat ze belooft. Je krijgt écht value for money.

Makkelijker. Sneller

Mijn grootste inzicht? Niet direct perfect proberen te doen. Maar stap voor stap.

Schrijven kan lastig en frustrerend zijn. Maar door de stappen die Sabine zelf in haar werk als tekstschrijver gebruikt gaat het schrijven makkelijker en sneller.

Nee, geen illusies. Je gaat niet ff in een half uurtje alle teksten voor op je website schrijven, maar je gaat gestructureerd aan het werk. En dat is een hele grote winst. Alles prettig en heel toegankelijk. En omdat het een online leeromgeving is, kan je het in je eigen tempo doen. Ideaal.

De subtiele humor en luchtige toon maken het voor mij helemaal af!

Stromen

Sabine is mijn coach geweest toen ik aan de slag ging met het schrijven van mijn webteksten. Aanrader om met haar samen te werken! Ze heeft een mooi online programma gemaakt. Wat een onwijs goede online schrijfcursus. De woorden stroomden uit mijn pen en ik had in de eerste week al vier teksten staan.