Over tekstschrijven & advies

Die brief was enorm succesvol

Onze mailing nam in kracht af, er kwam minder respons op. Ik wist dat de brief te algemeen was en te weinig urgent. Dat wilde ik verbeteren. Maar hoe pak je dat aan?

Sabine heeft me echt geholpen om een duidelijke doelgerichte brief te schrijven. Ze daagde me uit om veel meer in te zoomen op de urgentie en op het probleem dat de donateur oplost met een gift. En om de geefvraag zo duidelijk en concreet mogelijk te maken.

Die brief was enorm succesvol. Het was de beste mailing dat jaar.

Uitgebreide en inhoudelijke plannen kunnen ook kort en krachtig

Voor een grote, nieuwe tentoonstelling zochten we een tekstschrijver met een frisse blik die zich kan verplaatsen in fondsen en sponsoren. Sabine liet zien dat uitgebreide en inhoudelijke plannen ook kort en krachtig kunnen. Zij maakt het de lezer zo gemakkelijk mogelijk. De boodschap en ons museum komen echt uit de verf.

Sabine gaf me echt het gevoel dat ik alles uit handen kon geven. Wij hadden een berg aan input maar zij zag daar lijn in en wist structuur en orde te scheppen. Een hele opluchting. Ze kwam ook met een super idee voor de opbouw van de teksten en vormgeving.

De samenwerking ging smooth en het proces snel. Knap wat zij in korte tijd heeft kunnen schrijven. Meteen de juiste snaar.

Redeneert sterk vanuit klantbeleving

Sabine schreef voor ons de teksten voor onze nieuwe website. Ze redeneert sterk vanuit klantbeleving en vanuit wat de klant met de website beoogt. Ze denkt mee, werkt uitstekend samen met de website bouwer en ons als opdrachtgever. Sabine heeft een hele fijne stijl van schrijven. Daarnaast is ze snel, zorgvuldig en professioneel. Kortom: Sabine is een goede keus als je verder wilt komen in klantgerichte communicatie.

Ik krijg kwaliteit voor mijn geld

Ik ben heel blij met Sabine als (whitepaper) tekstschrijver.

Ze heeft veel verstand van de onderwerpen waar ze voor ons over schrijft en ze neemt mij ontzettend veel werk uit handen. Ze weet altijd precies waar ik naar op zoek ben. Ik hoef haar weinig te briefen.

Ik heb wel eens met een andere tekstschrijver gewerkt. Sabine is duurder, maar haar kwaliteit is beter. Ik krijg bij Sabine dus meer kwaliteit voor mijn geld.

Sabine is super creatief

Sabine beschikt over heel veel kwaliteiten en is super creatief.

Ze heeft visie op niet alleen tekst maar ook vorm van de producties. Ze hielp ons met de nieuwe website en brochure, waarbij ook de positionering is aangepakt. Ze maakt zich de organisatie, doelgroep en inhoud snel eigen en vertaalt dit in een pakkende, herkenbare tone of voice.

Ze zet zich voor meer dan 100% in en is bovenal een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Met haar vakvrouwschap en professionaliteit is ze een aanwinst voor ons. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project.

Onze ziel zit in de teksten

Begin 2017 lanceerden we onze nieuwe naam en huisstijl voor onze middelbare school, Lumion. We zochten een tekstschrijver voor onze wervingsbrochure. Mijn kennismaking met Sabine bracht mij echter op het idee haar in plaats daarvan in te zetten voor onze nieuwe website, omdat zij daarvoor direct al met ideeën kwam die mij erg aanspraken.

Lumion heeft een uniek, modern onderwijsconcept en wij bieden heel persoonlijk onderwijs. Dat willen wij graag ook uitstralen in onze website. Sabine heeft eerst een schets gemaakt en de navigatie uitgedacht. Op basis daarvan heeft het designbureau een voorstel gemaakt.

Het was een mijlpaal toen de site live ging. Een geweldig tekstueel en visueel resultaat, een mooi visitekaartje voor Lumion. In de teksten heeft Sabine de ziel van Lumion neergezet en ze kwam met gave ideeën. Ik werd er heel blij van. De publiciteitscampagne rond de jaarlijkse open dagen moest nu ook zo snel mogelijk geregeld worden. Een korte tijd tot de eerste open dag… Daarbij was Sabines voortvarendheid ook heel erg welkom.